Peluang Menarik untuk Ambilan Semester Februari 2023/2024 di Universiti Malaysia Kelantan!

SELASA I 21 NOVEMBER 2023 - Fakulti Pengajian Bahasa dan Pembangunan Insan di Universiti Malaysia Kelantan dengan gembiranya mengumumkan pembukaan permohonan untuk Semester Februari 2023/2024 yang akan datang.

Program yang Ditawarkan:

• Sarjana Muda Komunikasi Perniagaan dengan Bahasa Inggeris (Honours)
  • Sarjana Muda Bahasa Arab dengan Keusahawanan (Honours)

Ini adalah peluang yang sangat baik bagi mereka yang telah menamatkan STPM, Matriculation, Foundation, dan Diploma untuk menceburi program-program yang memperkukuhkan kemahiran bahasa dan membentuk pemikiran keusahawanan.

Tarikh Tutup Permohonan: 14 Disember 2023

Daftar di Sini: Borang Permohonan

Jangan lepaskan peluang ini untuk memulakan perjalanan pendidikan yang memuaskan di Universiti Malaysia Kelantan! Mohon sekarang dan bentuk masa depan anda dalam bidang bahasa dan komunikasi perniagaan.